EYELINER

Creëer de perfecte oogopslag met permanent make up 

Met permanente make-up (PMU) eyeliner laat je je ogen nog meer spreken.
Ga voor zwarte of donkerbruine pigmentatie tussen je wimperhaartjes of voor een permanente eyeliner met gewenste dikte.

Met of zonder wing, het kan allemaal!

Een PMU eyeliner is ook geschikt voor het onder-ooglid. Mijn advies is wel om dit heel subtiel te houden. 

FAQ

Wat is het verschil tussen een infralash en eyeliner?

Eyeliner is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt. De eyeliner wordt wat dikker en opvallender gezet dan de Infralash. De Infralash is het intensiveren van de wimperrand. Hierdoor lijken de wimpers voller. Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden. 

Wat is een infralash eyeliner? 
De infralash eyeliner is een heel dun lijntje tussen de wimper haartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimpers voller lijken. Bovendien zorgt deze techniek voor een natuurlijk effect. Je ogen zullen meer opvallen en er wordt een grotere oogopslag gecreëerd.

Hoe lang blijft de infralash zitten?
Infralash is in de basis subtiel en er wordt een dun randje in de wimperrand tussen de wimpers geplaatst. Deze eyeliner geeft je ogen een betere uitstraling en blijft tot wel 5 jaar mooi.

Wat is Designliner
Designliner is een soort Eyeliner. Eyeliner is een semipermanente make-up techniek die wordt toegepast met een machinale naald. De designliner is een strakke eyeliner met een wing. Vooraf wordt hij eerst getekend om te kijken wat het mooist past bij het oog. 

Waarom een PMU eyeliner? 
Een eyeliner geeft optisch diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik.

Hoelang blijven de korstjes zitten na PMU?
Na ongeveer vier dagen na de permanente make-up behandeling vallen de korstjes er al af. Soms kan het hierbij lijken alsof de inkt van de permanente make-up ook loslaat. No worries, want dit is heel normaal. Er zit namelijk ook pigment onder de huid dat nog naar boven moet komen.

Zon en UV-licht
Gedurende 14 dagen na de behandeling mag je geen gebruik maken van de zonnebank en mag het behandelde deel niet worden blootgesteld aan de zon. Houd daarom rekening met eventuele vakantieplannen.

Waarom 2 behandelingen permanente make-up?
Het zetten van wenkbrauwen, aquarelle-lips en eyeliner bestaat altijd uit 2 tot 3 behandelingen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht, verliest na een maand ongeveer 30-40% van zijn kleur. Daarom is het belangrijk dat je een tweede keer komt voor de nabehandeling.

Is PMU eyeliner pijnlijk?Tijdens de behandeling werken we met een verdovende créme op het te behandelen gebied, zodat het pigmenteren pijnloos is. Je voelt altijd wel de hoge trillingen van het op en neer gaan van de naald, maar dat is zeker niet pijnlijk.

Hoe lang geen mascara na permanente eyeliner?
Na 1 week is de huid aan de oppervlakte genezen en mag je weer mascara en oogschaduw gebruiken. Wees nog wel voorzichtig met het reinigen. De behandelde huid kan nog gevoelig zijn.