Wenkbrauwen mijn passie ❤️

Bij mij kan je terecht voor alle soorten wenkbrauw behandelingen. 

Alleen modelleren epileren of met hars verven met gewone verf of met Henna of misschien wel pmu de populaire “Powder Brows” 

Wenkbrauwen doen zo veel voor je uitstraling,dit wordt nog veel te vaak onderschat. Wenkbrauwen zijn het meest belangrijkste deel van je gezicht, je uitstraling. Door verkeerd te epileren kun je een hele andere uitdrukking krijgen dan dat je eigenlijk zou willen. Streng of zelfs droevig. Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht vormgeven, jonger maken (ja dat willen we toch allemaal) of heel herkenbaar maken. Een meer opener blik geven. 

In betrap mezelf erop dat ik vaak naar iemands wenkbrauwen kijk en in mn gedachten al de mooiste shape bedenk. Ik vind t fantastisch om te doen en voelt dan ook nooit als werken. 

Fineline&Shades by Ingmar is goedgekeurd door de inspectie van de GGD en voldoet aan de strenge hygiënische eisen. De behandelruimte en producten voldoen aan de inrichtings- en hygiene eisen die door de LCHHV zijn opgelegd. Mijn werkwijze werd beoordeeld op de hygiëne eisen en veiligheid bij het voorbereiden, het zetten van en na semi permanente make-up. Al mijn producten zijn gecontroleerd op de aanwezigheid van een geldig Europees keurmerk, steriliteit en hygiene. Laat je altijd goed informeren en laat je nooit behandelen door een salon zonder GGD vergunning.

Dit kun je vinden op www.veiligtattooerenenpiercen.nl

Zie ik jou binnenkort in mn salon voor een wenkbrauw behandeling? 

Groetjes Ingmar